Kodused muidugi naersid selle nime üle, aga umbes nii ta nimetatud oli (https://mariliisilover.com/2020/02/kapsas-leib-ja-kilu-ehk-caesari-salat-eesti-moodi/). Kooslus toimis, maitses ootamatult hästi! Palju õnne mulle! Külalisi salatiga kostitada ei saanud, sest koroonaviirus on kontaktid keelanud. Aga oma pere pani kõik nahka 😀

pool väiksemat värsket (mitte üle talve!) kapsapead

4 viilu musta leiba

4 kilufileed

200 g majoneesi

parmesani

Leivaviilud lõigata kuubikuteks ja küpsetada 200kraadises ahjus 15 minutit.

Majonees ja kilufileed töödelda köögikombainis ühtlaseks.

Kapsas tükeldada ja laotada vaagnale, niristada üle kastmega. Puistata peale leivakuubikud ja juust (mina riivisin). Kaunistuseks kasutasin rohelist sibulat ja kilufileesid.