Herr abikaasale maitseb tarretis, seega tuli sünnipäevatort tarretatud ning ahjuvaba. Tordi teeb ajamahukaks kahekordne tarretumisele kuluv aeg.

põhi:

200 g digestiivküpsisepuru

100 g sulatatud võid

  1. kiht:

2 pakki vanillikohupiima

1 pakk vaarikatarretisepulbrit

2. kiht:

1 purk puuviljakonservi

1 pakk apelsinitarretisepulbrit

Kaunistuseks:

komme või mida on 😀

Põhjaks segada küpsisepuru ning sulavõi, suruda lahtikäiva vormi põhjale. Asetada külma. Tarretis valmistada pakil oleva juhise järgi, lisades 350 ml kuuma vett. Segada osade kaupa juurde kohupiim. Lasta veidi tarretuda ja valada põhjale. Asetada külma. Konservpuuviljad laduda kohupiimakihile. Valmistada taas tarretis pakil oleva juhise järgi 350 ml veega. Lasta veidi tarretuda ja valada tordile. Lasta täielikult tarretuda.

Kaunistada.